Micsoda év is volt…

Kedves Barátaim!

Micsoda év is volt ez! Annyi érzés kavarog bennem.
A 2017-es év nagyon sikeres volt mind a kennelünk, mind a kiállítások tekintetében. Tavasszal indul Naja show karrierje, messze várakozáson felül teljesített és még mindig nincs két éves. 4 országban állítottuk ki, ez idő alatt pedig 4 x BOB, BOS, resBOG, 4x CACIB, 10 x CAC címeket szerzett, ezek mellé pedig begyűjtötte a szerb, bosnyák championátusokat is. Az interchampionhoz mindössze egy CACIB cím szükséges, ahogy a magyar győztes címhez is egy CAC-ra van csak szüksége. Ő az a kutya, aki számomra a tökéletes kutya. Igazi családtag, a kiállításokat pedig velem együtt élvezi.Októberben fedeztettük Ready Steady Go Gasko Primmel, akitől 3 gyönyörű kölyke született. Az egyik kis kan osztrák barátunknál fog élni, Nexee-t pedig megtartjuk.A kölykök születésének napja, december 13.-a egy jelentős nap életemben, elkezdődött valami új.
Sajnálatos módon kiderült, hogy Flynn nem vehet részt tenyésztési programunkban, ezért hamarosan ivartalanítva lesz. Rövid, de annál sikeresebb pályáfutása során mindössze 5 alkalommal fiatal osztályból az alábbi címek büszke birtokosa:Szerbia: 2x Prm, 2 x BOS, JuniorBOG3, Magyarország: HPJ, Junior BOB, res Junior BIS, Horvátország: 2 x Prm, 2 x JuniorBOB, Junior BOG. Felemelő érzés volt vele a RINGBE LÉPNI! Köszönöm Nicky a bizalmadat, a barátságodat, most már tudom, hogy mire vágyom! A terveinket közösen álmodjuk tovább!
Az évnek még mindig nincs vége. Chelsea december 12.-én kezdett tüzelni, 4 vérvizsgálat után tegnap vittük ki Duke-hoz, amit még legalább 2 alkalommal szeretnénk megismételni.
2018-ra komoly terveink vannak, szeretnénk Naját és a kölykeit kiállítani az Egyesült Királyságban, szurkolni Daisynek. Terveink szerint számos országban fogunk részt venni kiállításokon, az EDS-t nem szeretnénk kihagyni. Reméljük nyár folyamán gazdagodunk egy kis kannal, aki kennelünk új tagja lesz.
Köszönöm szépen, hogy olvassátok a facebook oldalunkat, nyomon követitek mozgalmas kis életünk, velünk együtt izgultok és drukkoltok nekünk!

Szeretnék nektek sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánni!