A tenyésztő élete

Tenyésztőként az élet egyszerűen bonyolult. Tricolour kölyökre várok, mióta Szeder színes alma megszületett 2011.-ben.

Éppen most nem számítottam rá, hogy lesz, szinte varázslatként tekintek rá, és egy jelnek, hogy ez nem lehet puszta véletlen. Femi utolsó almából, éppen most. Amikor az első kis tri lány megszületett és felfogtam, a színét, közel voltam hozzá, hogy sírjak.

A kivárás játékosa vagyok, csak 4 babát kaptunk, ezért úgy döntöttem kivárok és nem jelzek senkinek, ha valaki tőlünk szeretne kölyköt, ránk fog találni. Jöttek is az érdeklődők szép számmal, külföldről is, aztán volt amiben én voltam bizonytalan és volt ami egyszerűen sehogy sem akart jó lenni. Így gondoltam egy nagyot, és elengedtem ezeket a kétes dolgokat. Jöttek a telefonok, emailek, és meg is találtuk minden kicsinek a tökéletes otthont.
Merlin itt marad Nagykanizsán, kiállításokon is részt fog venni, apját és Blatt-tet is látom benne, nagy reményeket fűzök hozzá!
Kicsi Panda Zalaegerszeg mellé költözik egy kis border terrier mellé, 1 hektáros kertbe, ahol még ló és kecske is van, azt hiszem jó helye lesz.
A két lány közül az egyik Érdre kerül, 3 nagy és egy kisgyermek mellé, igazi főállású kedvenc lesz, unatkozás kizárva.
A másik kislány…na úgy van, hogy ő marad.
Csak Naja az, aki tenyészkutya a kennelünkben, Nexee-hez szép reményeket fűzünk, de a szűrések még hátravannak. Femi ivartalanítva lesz, Flynn és Mira is kedvencként élnek velünk. Blatt-tel talán még egy almot tervezhetünk jövő év elején.

Honey-t december-január táján tervezzük fedeztetni, a párját még keressük.
Najának is 2019. első félévében lesz alma-ha csak nem megyünk a Cruftsra…