Kiskutyák születése ,,M” alom

Napok óta mérem Femi hőjét, bízva abban, hogy talán most nem tréfál meg, mint ahogy eddig szokott.

Az 56. naptól kezdve 37.7 és 37.6 körüli értékeket mértem, majd tegnap délelőtt 37.3-at, délután 3-kor pedig 36.8-at. Feminek a kezdeti szakasz mindig hosszú, nála lassabban indul be az ellés, tavaly és tavaly előtt sikerült emiatt talpon töltenem közel 56 órát. Este nagyon elkezdett kaparni, egész nap nem evett semmit, elkezdett lihegni is, ezért úgy döntöttem, hogy fenn maradok vele, meglássuk mi lesz. Úgy negyed kettő lehetett, amikor még mindig nem haladt semmit előre a folyamat. Elmentem aludni pár órát, de reggel fél ötkor már lenn voltam nála. Természetesen itt van benn a házban velünk, meg 3 gyermekes anyukaként úgy alszok, mint egy bagoly, bármi gyanús hangra vagy neszre ugrottam volna. Az este nyugalomban eltelt, a gyerkőcök elmentek ,,munkába”, mi pedig úgy fest ténylegesen elkezdünk szülni.

A hője 37.2 volt az előbb, némi váladék is jött már, egyre többször nézegeti magát és a fájások is erősödnek. Reméljük nem kell már túl sokat várni az első kölyök érkezéséig.

Az új almot egy régen várt , rég tervezett új honlappal is ünnepeljük! Rengeteg munka van benne, a szakmai segítséget pedig köszönöm a férjemnek és Kovács Gergőnek és az Evonit Consulting Kft.-nek, akik a  tárhelyet is biztosítja számunkra!

Nézzetek körül, mi pedig szülünk tovább és hamarosan jövünk bővebb információkkal!