Nincs idő unatkozni

A mai nap Femi már 56. napos, így elkezdtem mérni a hőjét. Tegnap este és ma reggel is 37.7 volt, van időnk még bőven, csak nem szeretném, ha meglepetés érne…ugyanis Chelsea is úgy döntött, hogy itt az idő. A pénteki és mai kenetvétel alapján indulnunk kell a kiválasztott kanhoz. Ma vagyunk a 12. napon, ezt vártam tőle nagyjából, mert Blatt is a 13. és 14. napon fedezte tavaly. Csak most egy kicsit sűrű a programunk, tekintettel arra, hogy egy kutyalány vendégeskedik nálunk, plusz lassan Feminél is indul a  visszaszámlálás.

Holnap útra kelünk Chelsea-vel és reméljük utunkat siker koronázza majd. Nagyon sokat keresgéltem, mire megtaláltam azt a kutyát, aki küllemben és vérvonalban újat tud hozni. Nem titok, hogy van esély tricolour színre is, ha szerencsénk van, akkor színes kiskutyák is születnek majd július elején. A leendő apa amellett hogy több ország championja, nagyon pörgős és okos kutya, terel, agilitizik, engedelmes foglalkozásokra jár. Pár alom már volt tőle, amit örökít, az a szívemnek nagyon kedves. Ha születne tricolour, az pedig hab lenne a tortán!

Chelsea gyönyörű és erős kölyköket hozott Blatt-től, ezért esett most a választásunk egy más típusú kutyára, aki vérvonalát tekintve igazi unikum. Nagyon elegáns, igazi klasszikus kölyköket várok. De ahhoz, hogy a titokról lehulljon a lepel, még várnotok kell kicsit….