Forver for You and Pets

[:hu]Az Aloe Story!

Hiszek abban, hogy sejtjeink 7-10  évente megújulnak. Sajnos Barni az idei évben nem volt a topon. Talán az iskola és a heti 4 edzés sok volt neki, de nagyon gyakran volt beteg. Több alkalommal volt felső légúti megbetegedése, csúnya hurutos köhögéssel, de láz nélkül amit csak köptetővel és antihisztaminnal akartak az orvosok gyógyítani. A vissza-visszatérő ,,megfázásnak” tüdőgyulladás lett a vége június elején. 3 doboz antibiotikum kellett ahhoz, hogy kijöjjön belőle (mind a 3 más volt) utána hetekig volt fáradékony, sokat aludt. Ákos és Gábor is elkapta, mi Dórival könnyen átvészeltük. Tavasszal volt még egy durva hányós-hasmenéses megbetegedésünk is, amit az ellenségemnek se kívánok.

Szóval volt egy elég kemény tavaszunk, így nekiálltam keresgélni. Immunrendszer erősítőket kerestem, természetes vitaminokat, mert a sima gyógyszertári készítményekben nem hittem már. És itt jött villámcsapás szerűen, hogy a Forever Kids! Szedtük már, jó is volt, csak nehezen tudtam beszerezni.

Épp szembe jött velem, hogy az egyik középiskolai ismerősöm foglalkozik a Foreverrel, felhívtam és pár napon belül ott is volt a csomag. Kids a kölköknek, Berry gél a szervezetünk megtisztítására és a Daily Gábornak és nekem. A gyerkőcök étvágya pár nap után jelentősen megnőtt, mi pedig a fáradt, demotivált ,,egész nap az ágyban lennék” hangulatból végre kaptunk egy kis lendületet. Nagyon tetszett, hogy végre valami működik.

Tavaly ilyenkor kb 650 km futásnál tartottam, idén 300 körül járok…ebből 60 az utolsó 1 hónap termése. Tudom, hogy 15 km felett frissítenem kell, így kértem egy Argi+-t is, ami hihetetlen energiát ad. Hónapok óta csak 5 km ment, a héten pedig már kétszer futottam 14,5 és 16,5 km-t, holnap pedig Barnival megyünk reggel egy félmaratont, ő bicajjal kísér és hozza az üzemanyagomat. Az Argi+ Blatt kiegészítő terápiájában is bevált, szívbeteg, a vízhajtók és a vérnyomáscsökkentő mellett napi kétszer issza, plusz kapja  a Kids-et is, imádja mindkettőt, a hangulata jobb, megint megugatja a postást és az újságost. Közel 13 évesen boldog vagyok, hogy tudok neki segíteni, mert sokan már temették.

Elkezdtem hinni a Foreverben, sikerült beszélnem olyan emberekkel, akik 20 éve fogyasztják, orvosok, állatorvosok és elhittem, hogy működik. Dr Kardos Lajos és felesége Erzsike nekem a bizonyíték arra, hogy lehet egészségesen élni gyógyszerek nélkül! Számos sikertörténet, kipróbált recept van mögöttük mind humán mind állatorvosi vonalon. Tudtátok, hogy van Állati First? Használható vágásra, sérülésre, bőrsebekre, szőrre, kifésüléshez, szájtoilett után, szinte mindenre jó, amire a humán First, csak ez kimondottan állatoknak szánt termék. Ha érdekel, keresd nyugodtan nálam!

Most a C9-nek futok neki hétfőtől, talán sikerül végre a súlyomat az alá a határ alá vinni, amivel egy holtponton átlendülve képes lehetek még hosszabb távok teljesítésére.

Termékek, melyeket használunk Bright fogkrém ( 3 hete használjuk, fluoridmentes, finom és kevesebb a fogkő), az Artic Sea (segít a tanulásban, javítja  keringést, jót tesz a bőrnek és a hajnak) és a Moist Lotion pedig egy kis borsónyi mennyiséggel egész nap hidratál és az illata is isteni, reggel kentem fel, de még mindig érzem!

A Forever működik, orvoscsapattal dolgozunk együtt azért, hogy a hagyományos orvoslás mellett az immunrendszer erősítésével tanítsuk meg a szervezetnek meggyógyítani önmagát!

 

 [:en]

The Aloe Story!

I believe our cells are renewed every 7-10 years. Unfortunately, Barni was not on the top this year,he was sick very often. He had upper respiratory tract disease, with a bad cough, but without the fever that doctors wanted to cure with only an expectorant and antihistamine. 
The recurrent "cold" became pneumonia by the end of June. It took 3 cans of antibiotics to get out of it (all 3 others). 
In the spring we also had a severe vomiting-diarrhea illness that I would not wish for my enemy.
So we had a pretty hard spring, so I was looking for immune boosters, natural vitamins, because I no longer believed in plain pharmacy preparations.
 And here came the lightning strike that Forever Kids! We picked it up earlier, it was good, only I did not know where to buy!

I just came across one of my high school friends dealing with Forever, I called her and within a few days the package was here. 
Kids for the children, Berry gel for cleansing our body and the Daily to Gábor and me. 
The appetite of the little ones has increased significantly after a few days, and we have finally get out of the lazyness, demotivating "I would be in bed all day" mood.
Last year I was running around 650km, this year I ran only around 300 ... 60 of which are the last 1 month's crop. 
I know I need something for refreshing 15km, so I asked for an Argi +, which gives me incredible energy. 
For months I was able to run only 5 km, but now I ran already 14.5 and 16.5 km this week and tomorrow we will go to Barni for a half marathon, he will ride on bike and bring my fuel. 
In addition to Argi + besides Blatt's complementary therapies of heart disease, diuretics and antihypertensives, he drinks twice daily Argi+ and a Kids,he loves both, her mood is better, he is barking the postman again. 
At the age of almost 13, I am happy to be able to help him.
I started believing in Forever, I was able to talk to people who had been consuming it for 20 years, doctors, veterinarians, and I see it works.
Dr Lajos Kardos and his wife Erzsike are the proof to me that you can live a healthy life without pills! There are many success stories, tried and tested recipes, both on the human and veterinarian side. 
Did You Know There Is An Animal First? It can be used for cuts, injuries, skin wounds, hair, combing, after operations, and is good for almost everything Human First does, just for animal use. 
If you are interested in it, feel free to look for it at me!

Now I'm running the C9 from Monday, maybe I can finally get my weight below the limit, so I will be ready for 30 kms or over!
The products we use are Bright Toothpaste (used for 3 weeks, fluoride free, fine and less stones), Artic Sea (helps in learning, improves circulation, good for skin and hair) and Moist Lotion all day moisturizes and its scent is divine, I applied it in the morning, but I still feel it!

At Forever, we work with a team of doctors to teach the body to heal itself by strengthening the immune system beside traditional medicines!

[:]