Forver for You and Pets

Az Aloe Story!

Hiszek abban, hogy sejtjeink 7-10  évente megújulnak. Sajnos Barni az idei évben nem volt a topon. Talán az iskola és a heti 4 edzés sok volt neki, de nagyon gyakran volt beteg. Több alkalommal volt felső légúti megbetegedése, csúnya hurutos köhögéssel, de láz nélkül amit csak köptetővel és antihisztaminnal akartak az orvosok gyógyítani. A vissza-visszatérő ,,megfázásnak” tüdőgyulladás lett a vége június elején. 3 doboz antibiotikum kellett ahhoz, hogy kijöjjön belőle (mind a 3 más volt) utána hetekig volt fáradékony, sokat aludt. Ákos és Gábor is elkapta, mi Dórival könnyen átvészeltük. Tavasszal volt még egy durva hányós-hasmenéses megbetegedésünk is, amit az ellenségemnek se kívánok.

Szóval volt egy elég kemény tavaszunk, így nekiálltam keresgélni. Immunrendszer erősítőket kerestem, természetes vitaminokat, mert a sima gyógyszertári készítményekben nem hittem már. És itt jött villámcsapás szerűen, hogy a Forever Kids! Szedtük már, jó is volt, csak nehezen tudtam beszerezni.

Épp szembe jött velem, hogy az egyik középiskolai ismerősöm foglalkozik a Foreverrel, felhívtam és pár napon belül ott is volt a csomag. Kids a kölköknek, Berry gél a szervezetünk megtisztítására és a Daily Gábornak és nekem. A gyerkőcök étvágya pár nap után jelentősen megnőtt, mi pedig a fáradt, demotivált ,,egész nap az ágyban lennék” hangulatból végre kaptunk egy kis lendületet. Nagyon tetszett, hogy végre valami működik.

Tavaly ilyenkor kb 650 km futásnál tartottam, idén 300 körül járok…ebből 60 az utolsó 1 hónap termése. Tudom, hogy 15 km felett frissítenem kell, így kértem egy Argi+-t is, ami hihetetlen energiát ad. Hónapok óta csak 5 km ment, a héten pedig már kétszer futottam 14,5 és 16,5 km-t, holnap pedig Barnival megyünk reggel egy félmaratont, ő bicajjal kísér és hozza az üzemanyagomat. Az Argi+ Blatt kiegészítő terápiájában is bevált, szívbeteg, a vízhajtók és a vérnyomáscsökkentő mellett napi kétszer issza, plusz kapja  a Kids-et is, imádja mindkettőt, a hangulata jobb, megint megugatja a postást és az újságost. Közel 13 évesen boldog vagyok, hogy tudok neki segíteni, mert sokan már temették.

Elkezdtem hinni a Foreverben, sikerült beszélnem olyan emberekkel, akik 20 éve fogyasztják, orvosok, állatorvosok és elhittem, hogy működik. Dr Kardos Lajos és felesége Erzsike nekem a bizonyíték arra, hogy lehet egészségesen élni gyógyszerek nélkül! Számos sikertörténet, kipróbált recept van mögöttük mind humán mind állatorvosi vonalon. Tudtátok, hogy van Állati First? Használható vágásra, sérülésre, bőrsebekre, szőrre, kifésüléshez, szájtoilett után, szinte mindenre jó, amire a humán First, csak ez kimondottan állatoknak szánt termék. Ha érdekel, keresd nyugodtan nálam!

Most a C9-nek futok neki hétfőtől, talán sikerül végre a súlyomat az alá a határ alá vinni, amivel egy holtponton átlendülve képes lehetek még hosszabb távok teljesítésére.

Termékek, melyeket használunk Bright fogkrém ( 3 hete használjuk, fluoridmentes, finom és kevesebb a fogkő), az Artic Sea (segít a tanulásban, javítja  keringést, jót tesz a bőrnek és a hajnak) és a Moist Lotion pedig egy kis borsónyi mennyiséggel egész nap hidratál és az illata is isteni, reggel kentem fel, de még mindig érzem!

A Forever működik, orvoscsapattal dolgozunk együtt azért, hogy a hagyományos orvoslás mellett az immunrendszer erősítésével tanítsuk meg a szervezetnek meggyógyítani önmagát!