Blog

[:hu]M alom- Femi x Duke[:en]Litter M-Femi x Duke[:]

[:hu]A kiskutyák köszönjük jól vannak!

Az ellés rendben lezajlott. Az utolsó kölyök születésekor úgy gondoltam, hogy lesznek még többen, de csak két méhlepény maradt benn, emiatt nem tudott összehúzódni a  méhe. Az oxitocin szerencsére kihozott mindent, este megfürdettem, a kicsik szépen szopiznak. Femi nagyon jó és ügyes anyuka. Ma készítek képeket a kiskutyákról, nagyon szép egységes alom.

Tegnap el is neveztük a kicsiket, mert ez nálam alap dolog, fontos, hogy legyen mindenkinek saját becses neve. Ez így van rendjén.

A kölykök gazdira találtak, Chelsea almára tudunk felvenni korlátozott számban előjegyzést![:en]Puppies are doing great, thank you very much!

The birth went on normal way, Femi did perfect job. After the arrival of the last baby I thought there would be more puppies. Luckily after giving her oxitocine two left placentas came out. Femi had a bath, went out for pee, had dinner. She is such a perfect mum!

Today I will make individual pictures about the little cuties. They got their names, for me it is very important to have own names.

 

It seems all puppies are spoken for, we expect inquiries for Chelsea’s litter arriving early July.

 

 [:]

Ez is érdekes lehet...