Két alom várható 2021.decemberben

,,Z” almunk Rosé x Zac párosításából várható, színes kiskutyákban is reménykedünk, mivel mindkét szülő barna és tricolour színhordozó, így esélyünk van a barna mellett, tricolour és barna-tri kiskutyák születésére is. Zac csodás kiskutyákat hozott nekünk, akik mind küllemben, mind fejben kimagaslóak, tanulékonyak, kiegyensúlyozottak. Rosé egy nagyon jó fej, de aktív kutya, mindig bohóckodik, mindig ott van, ahol éppen történik valami, igazi kis zsizsik-úgy gondolom, hogy Zac vonala révén lesz ebben az alomban aktív és nyugodtabb kiskutya is. Igyekszünk megtalálni minden gazdi számára az ideális kölyköt.

,,A”” alom: az első alom 2008.-ban született meg, így bő 13 év kellett míg újra ,,A” betűs neveket kelljen adjunk a kicsiknek. Sky anyukája lett idén tavasszal Zac-kel fedeztetve, ez volt Zac első alma, és csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róluk! Ebben az alomban is lehet barna baba. Sky a legédesebb kutya a világon, mindenkit szeret, soha nem pörög, semmi dominancia nincs benne, igazi álom kutya. Zac és Naja nálunk az ész a csapatban, így remélem, hogy az ,,X” alomhoz hasonlóan itt is jól kombinálódik a két vonal, és igazi csontos, bundás, agyas, kiegyensúlyozott és nem túl pörgős kiskutyák fognak születni.

Mindkét alomban születhet kimagasló küllemű kiskutya, akár kiállítási és tenyésztési célra is! A show küllemű kölyköket le fogjuk szűrni RS és GG betegségekre 5 hetes kor után!

A kicsik december közepétől várhatóak, előbb Rosé, majd egy héttel később Sky babái. Elvitel februárban-márciusban. Külföldre szállításban tudunk segíteni!

Ez is érdekes lehet...